Despre mine

Avocat Andreea Buhuș

„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes”. - Henry Ford

     Întotdeauna am fost de părere că înainte de a fi profesionist trebuie să fii om! Acesta este motivul pentru care aleg să mă prezint ca fiind, în primul rând, un om empatic, respectuos, calm și calculat. În plan secund, din punct de vedere profesional, m-am făcut întotdeauna remarcată prin implicare, devotament, profesionalism, eficiență, spirit organizatoric, grijă pentru studiu și analiza juridică, responsabilitate și atenție la detalii.

      Încă de la momentul la care am început a exercita profesia de avocat, am respectat fără excepții principiile generale prevăzute de legislația specială, respectiv: principiul legalității, principiul libertății, principiul independenței, principiul autonomiei şi descentralizării, principiul păstrării secretului profesional.

      La fel de importantă precum oricare dintre principiile mai sus menționate este și nevoia, solicitarea clientului alături de care aleg să lucrez. În acest sens, întotdeauna cu o prealabilă, justă și asumată informare, am prezentat fiecărui client cum se reflectă nevoia sa în realitatea juridică și am oferit soluții care pot conduce la rezultatul urmărit.

      Întru concluzionarea propriei descrieri, îndemn pe cei interesați a colabora să utilizeze informațiile regăsite la secțiunea „Contact” în situația în care își doresc să colaboreze cu un profesionist ambițios, curajos, onest, asumat și întotdeauna dedicat cauzelor în care crede.